Våra bolag

Koncernöversikt


Jama Mining Machines är ett världsledande företag inom sitt segment av tunga specialmaskiner och utrustning för den internationella gruvindustrin. Huvudprodukten är skrotare.

Bergteamet är ett tjänstebolag inriktade på infrastruktur under jord. Med en högt respekterad teknisk kompetens i grunden kombinerar man lösningsinriktad effektivitet med ett branschledande säkerhetstänk.

Komab är ett teknikkonsultföretag som hjälper kunder från idé till leverans, oavsett om det är mindre punktinsatser eller helhetsåtaganden. De har lång erfarenhet av mekanik, el/automation och anläggningar till bland annat gruv-, trä- och stålindustrin.

H Saftey är ett konsultbolag som erbjuder tjänster inom arbetsmiljö, skydd och säkerhet. Bolaget har sitt säte i Boliden men utför tjänster i hela Sverige.

Drive Center Arena är en anläggning full av möjligheter, lokaliserade i Fällfors norr om Skellefteå. Här finns Skandinaviens längsta motorbana och det sker såväl stora som små motortävlingar. Det är även en event- och konferensanläggning och här hålls körutbildningar i olika slag.

Drivecenter Biluthyrning erbjuder välutrustade pickuper och specialanpassade personbilar för professionell användning inom gruv-, anläggning eller byggindustrin.

Certifierad Ytbehandling, avancerat rostskydd med Varmförzinkning, Sprutförzinkning och Rostskyddsmålning.

Bedriver uthyrning av fastigheter.

Bolaget bedriver skogsbruksrörelse.

Bolaget bedriver skogsbruksrörelse.
Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.